Privatliv og Cookies

Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om din adfærd på sitet. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du fravælge eller slette dine cookies. Nedenfor er det uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.


 

cookieCookies på hadbergpiercing.dk

hadbergpiercing.dk anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Websitet hadbergpiercing.dk bruger tredjeparts cookies fra Google Analytics med det formål at føre statistik over vore brugeres adfærd på sitet. Ved at sige 'Nej tak', slår du dem fra, så ingen data bliver sendt til Google.
Hvis du vil undgå cookies fra Google Analytics generelt på alle websites, kan du bruge dette værktøj.

Vi sætter én nødvendig cookie (cookieconsent_status), nemlig den der husker dit valg.

På siden om animation og video bruges der desuden cookies fra YouTube. Disse er nødvendige for sidens afvikling, og kan derfor ikke slås fra.

Det er muligt at slette/blokere cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies generelt på alle sites, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websites ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

På hadbergpiercing.dk bruges der ikke annoncer.

ÆNDRING AF SAMTYKKE

Du kan nemt ændre dit tidligere valg om accept eller afvisning af cookies på dette site ved at klikke her : Ændring af dit samtykke

persondata Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
Når du har samtykket og sendt via kontaktformularen på sitet, afsendes en krypteret e-mail med dine oplysninger, der som minimum består af din e-mail adresse og gerne dit navn plus eventuelle oplysninger afgivet i beskeden.

Så snart din e-mail er modtaget lokalt hos HadberG Piercing, og senest 1 dag efter afsendelse, slettes den på serveren, og vil herefter kun findes som data i HadberG Piercing sikrede, lokale mailsystem.

HadberG Piercing gemmer ikke personfølsomme oplysninger.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som kunde, og indgår i historikken for vores samarbejde.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring, f.eks. 5 år for regnskab. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjepart i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

Vi benytter herudover onlinebooking systmet Acuity Scheduling til opbevaring og behandling af kundedata. De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

HadberG Piercing v/Allan HadberG
Ahlgade 47E
4300 Holbæk
Telefon: 71999616
Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.